dinsdag 29 april 2014

Pasen

Jullie denken misschien, Pasen? Dat is toch al weer voorbij? Klopt! Maar dit kaartje maakte ik voor vrienden van ons, die net als wij op 2e paasdag belijdenis van het geloof hebben gedaan. We kijken terug op een intensieve, maar ook een hele mooie periode.

De achtergrond maakte ik met een kwastje en inkt, gemengd met water. De twee harten beelden de tekst gedeeltelijk uit. Van te voren had ik al ruimte gemaakt voor de tekst en die paste precies. Soms gaat alles precies zoals je wil!




"Dan zal Ik u een nieuw hart geven en een 
nieuwe geest in uw binnenste geven. Ik zal het
 hart van steen uit uw lichaam wegnemen
 en u een hart van vlees geven."
 

woensdag 23 april 2014

Uitdaging #37 SU-per challenges

Nu de meeste drukke dagen achter de rug zijn kan ik mijn normale ritme weer oppakken. En daar hoort zeker bij: woensdagmorgen knutselen. Ik kan nog net meedoen aan de challenge bij SU-per challenges. Het thema is 'geboorte'. Altijd leuk om geboortekaartjes te maken. Dit keer was het wel iets lastiger om inspiratie te vinden omdat ik meestal de ideeën van het geboortekaartje haal. Maar het is weer gelukt en wat is het lekker om weer heerlijk te knutselen. 
Ondertussen moest ik denken aan mijn vriendin die inmiddels al met een mooie dikke buik rondloopt. We hebben al heel wat keertjes afgesproken om elkaar te zien maar het komt er steeds niet van. Hopelijk zie ik ze binnenkort, nog voor de baby komt!




vrijdag 11 april 2014

CFC challenge #41

Allereerst wil ik Natalie van harte welkom heten op mijn blog, veel kijk- en leesplezier!

Eerder dacht ik al een kaartje te maken voor de huidige uitdaging bij Crazy for Cas. Ik was heerlijk aan de slag gegaan met inkt, water en een kwastje maar dit bleek niet helemaal de opdracht. Deze keer worden we uitgedaagd om een CAS creatie maken met een stempelafdruk die is ingekleurd. Ik heb mijn stempeltjes van vroeger er bij gepakt (ma, herken je ze nog?) en een lief olifantje uitgezocht. Die heb ik ingekleurd met aquarelpotloden grijs, bruin en een beetje blauw. Een leuke uitdaging!




 

zaterdag 5 april 2014

Waterverven

Vandaag laat ik jullie twee kaartjes zien die ik tussen door heb gemaakt. De eerste een heel simpel beterschapkaartje, lekker rustig voor een zieke. Mooi excuus toch als ik er niets meer van wist te maken? :)

Het tweede kaartje was in eerste instantie bedoeld voor het Crazy for Cas blog. De opdracht heb ik niet goed gelezen, het blijkt te gaan om het inkleuren van een stempel. Maar nu heb ik mooi wat kunnen oefenen met verven. Echt heel leuk om te doen, je stempelt eerst de tekst met embossingpoeder en verft daarna de kleuren er overheen. Nog wat spetters erop en wederom een 'cas' kaartje.






 

Vanmiddag ga ik heerlijk snuffelen op de rommelmarkt, altijd leuk om te doen. En misschien is mijn man er minder blij mee maar ik vind het heerlijk dat er jaarlijks zo'n vier tot vijf rommelmarkten op het dorp zijn! 

Iedereen een fijn weekend toegewenst!