zaterdag 23 februari 2013

Haken of breien

Een tijd geleden ben ik, ongetwijfeld samen met velen anderen, aangestoken door het Zpagetti virus. Waar anderen gelijk enthousiast aan de slag gaan en iets mooi's maken, lukte mij dat niet direct. 

Het besluit om er een kussenhoes van te maken was al snel genomen. Maar de uitvoering ervan duurde wat langer. Eerst ben ik begonnen met haken, verschillende patronen uitgeprobeerd, maar niets wat me tevreden stelde. Het zag er allemaal te rommelig uit. Aangezien ik nogal een perfectionist ben, zocht ik net zo lang naar iets wat wel een mooi resultaat opleverde. En dat was niet haken, maar breien! De mooie regelmaat van de steken stemde me uiteindelijk tevreden. 

Nu nog af maken waar ik aan begonnen ben. Met het plaatsen van dit bericht stimuleer ik mij om jullie over een tijdje een mooi afgemaakt kussen te laten zien! 

2 opmerkingen:

  1. Hoi Marion! Je hebt je blog! Ik zag een link bij mijn statistieken staan, vandaar dat ik je vond. Gave vormgeving en leuke naam! Ik ga je gelijk bij mijn leeslijst zetten. Je breiwerk ziet er echt gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo kan het ook! Zelf was ik enthousiast begonnen aan een lampenkap die ik veel te grof vond. Misschien is breien een tip voor me. Leuk gedaan zo, benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen