maandag 8 juli 2013

Kleurenuitdaging

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug! We hebben genoten van de zon en van gezelligheid. En het komende weekend staat er nog meer gezelligheid op de agenda en hopelijk ook nog meer zon. 

Vandaag heb ik weer tijd vrij gemaakt om een kaartje te maken. Eigenlijk had ik allerlei huishoudelijke klusjes moeten doen als stofzuigen, om boodschappen enzovoort. Maar dat kan altijd nog dacht ik zo. En zo niet, dan niet. Heerlijk makkelijk wordt ik van dit weer! 

Uitdaging nummer #10 staat alweer eventjes op SU-per challenges. Dit keer weer een kleurenuitdaging met de kleuren Raspberry Ripple en Primrose Petals. Deze mooie kleuren heb ik niet, dus heb ik geprobeerd om met gekleurd papier er zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Helaas hebben mijn clear stempels last van het warme weer, want ze smelten vast aan de beschermfolie. Ik heb met veel moeite het bloemetje los kunnen maken om er mee te kunnen stempelen. Maar het is gelukt! Het idee met het lijntje om de kaart heb ik opgedaan op een ander heel erg leuke blog van: Miranda.


5 opmerkingen:

 1. Met dit weer moet je prioriteiten stellen, dus ik snap wel dat je lekker een kaartje bent gaan maken hoor haha! Hele leuke, eenvoudige kaart. En dat is net als met het lijntje: het is zo eenvoudig, maar heeft een groots effect. :) Leuk dat je deze inspiratie bij mij op hebt gedaan, bedankt voor het compliment EN het linken ook! Vind ik leuk! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, die lagen met bloemen! En leuk dat lijntje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je papieren bloemetjes zijn prachtig. En ja, lijntjes doe het altijd goed. Top kaartje. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! De eenvoud van de kaart en de kleuren zijn echt om door een ringetje te halen. Bedankt voor het meespelen met SU-per challenges. Groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen