vrijdag 29 augustus 2014

Mr. and Mrs.

Van harte welkom Gaby, leuk dat je volger bent geworden!

Dit kaartje lag al een tijd onafgemaakt op mijn bureau. Ik ben er aan begonnen toen mijn nichtje gezellig langs kwam om te knutselen, maar vanwege de vakantie heb ik geen tijd meer gehad om het af te maken. Deze week is er wel weer volop tijd dus kan ik het jullie laten zien. 
Het is een kaartje voor een bruidspaar. Je zou het gouden glitterpapier kunnen zien als symboliek voor de trouwdag met een gouden randje. En de wolkjes voor het feit dat ze in de wolken zijn (niet dat er donkere wolken boven hun hangen ;). Enfin, je kunt er alles van maken. Zelf ben ik in ieder geval helemaal weg van het vogeltjes-bruidspaar. Leuk toch?!


4 opmerkingen:

 1. Wat zijn de vogeltjes schattig! Het is inderdaad een perfect trouwkaartje, zeker met het gouden randje. Of voor een gouden jubileum bedenk ik me net... Maar het is een heel mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een originele trouwkaart, zo leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart!! Ik ben meteen volger geworden, ik kom zeker nog eens bij je kijken! Dankjewel voor je reactie op de sweet-treat-cup kaartjes. Het antwoord op je vraag heb ik in het bericht erbij gezet, zodat iedereen het kan lezen!
  Fijn weekend!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super schattig kaartje is dit geworden! Wat een leuke vogeltjes! Het bruidspaar zal dit kaartje zeker waarderen! liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen