vrijdag 26 september 2014

Best Wishes

Zo, daar ben ik weer! Er zit best wat tijd tussen dit en het vorige bericht. Dat komt omdat ik de laatste tijd best druk ben geweest, onder andere met de voorbereidingen voor de rommelmarkt van de kerk. Gelukkig heb ik wel veel geknutseld en zijn er hele leuke dingen gemaakt. Ik ben dus vaak creatief bezig geweest en ik heb zelfs nog wat kaarten gemaakt voor de markt samen met anderen. En door dat laatste heb ik me laten inspireren voor het maken van deze kaart voor mijn jarige nichtje. Zoals jullie weten maak ik zelf meestal wat strakke of 'CAS' kaarten. Maar anders kan ook heel leuk zijn en ik had besloten om een scrap kaart te maken. De binnenkant en de envelop heb ik ook nog wat versierd. De verjaardag is al achter de rug, tijd om het aan jullie te laten zien!
De lay-out van de kaart heb ik gelift van Skrepsels. Want eerlijk is eerlijk, voor het maken van een kaart helemaal uit je comfort-zone heb je toch een beetje hulp nodig. :)


 

3 opmerkingen:

  1. Wat knap van je dat je uit je comfort zone bent gegaan, en wat een mooi resultaat ervan! Het kaartje ziet er super uit met de zachte kleurtjes, echt een meidenkaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, heel wat anders gelijk! Erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen