woensdag 25 februari 2015

Cadeaukaarten

Afgelopen weekend waren we met vrienden in Batenburg. Een gezellig weekend waarin we tijd hadden om gezellig bij te kletsen, spelletjes te doen en Nijmegen te bezoeken. Daar hebben we het MuZIEum bezocht. Dit is een ervaringsmuseum waarin je ervaart hoe het is om blind te zijn. Met een groepje ga je door verschillende kamers terwijl je letterlijk geen hand voor ogen ziet, helemaal donker. Mooi om te merken dat je andere zintuigen harder aan de slag gaan. Zelf had ik moeite om de anderen te horen door alle omgevingsgeluiden. Echt een aanrader om daar eens naar toe te gaan. Het is helemaal geen saai museum! Kijk voor meer belevenissen en achtergrondinformatie op haar blog.

Het weekend was een reden om elkaar te spreken maar ook om nog verjaardagen te vieren. We wonen wat verder uit elkaar en het was afgelopen jaar niet altijd gelukt om bij elkaar op verjaardag te gaan. En een cadeautje kun je nooit laat genoeg krijgen. Voor mijn lieve vriendinnetjes heb ik een cadeaukaart gemaakt. Het idee heb ik van Hélène. Het was leuk om te maken omdat het net weer een ander model is. En ze waren tevreden dacht ik zo ;).

We hopen dit jaar nog een keer weg te gaan omdat er helaas een stel met hun ziek kindje eerder naar huis moest. Volgens mij is half Nederland ziek want ik hoor het overal om mij heen. Zelf kom ik maar niet van een verkoudheid af die al sinds de jaarwisseling duurt en manlief zit sinds het weekend ook te hoesten en heeft last van een zere keel. Mocht je ook ziek zijn en dit lezen, beterschap!! Cadeaukaart 1


Cadeaukaart 2

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit mooi gemaakt. Hartstikke leuk om te geven en om te krijgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Hoe heb je die uitsparing gemaakt uit het cardstock? Is dat een stans?
  Bedankt voor de MuZIEum tip! Ik ga eens op hun stite kijken.
  Enne..... beterschap hè!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De uitsparing heb ik gemaakt met een labeltjes-stans. Een keer links en een keer rechts. Snap je?

   Verwijderen
 3. Helemaal happy met mijn cadeau! :) Echt heel leuk gedaan en zeker leuk om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen