dinsdag 24 november 2015

Geboortekaartjes

Suzanne, welkom als nieuwe volger van mijn blog!

Soms wil het geval dat je jezelf enorm verbaasd. Dat was in mijn geval bij het maken van deze kaartjes. Liet ik in mijn vorige post nog drie kaarten zien, nu heb ik het gepresteerd om vier kaartjes in een korte tijd te maken. En dat is voor mij echt een prestatie omdat ik doorgaans zeker een uur bezig ben met het maken van één kaartje. Dat doe ik trouwens voor mijn plezier, ik zie altijd nog wel iets aan de kaart wat toegevoegd of anders kan. 

Maar goed, deze kaartjes zijn ook in opdracht gemaakt en daarom leek het me handig om een serie te maken. Het papier is allemaal uit de sets 'bundle of joy' van Echo Park. Papier, stickers en stempelwerk komen op alle kaarten terug. Bij het treintje heb ik met een stencil de hartjes met embossingpasta toegevoegd en het verder simpel gehouden.
 

10 opmerkingen:

 1. Dit ga je niet geloven maar ik ben met precies hetzelfde papier aan de slag gegaan gisteren! :) Bedankt voor de inspiratie! ;) Hele mooie kaartjes geworden, ik vind de eerste erg geslaagd met dat kleine lintje en dat nietje als puntjes op de i. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze heel mooi ! Echt tof !
  Vandaag bij mij ook een geboortekaartje !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit allemaal leuk gemaakt zeg, in hele mooie pastel tinten. En wat knap dat je dit allemaal achter elkaar hebt kunnen maken, petje af...soms heb je inderdaad zo'n flow te pakken waarin je meteen alles op je kaart kan leggen en het ook helemaal naar je zin is... Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Gaaf die hartjes uit het schoorsteentje van de trein!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige serie, wat is de speelde indeling leuk! Heerlijk toch, dat het een keer zo vlot ging?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke serie kaarten in mooie zachte tinten. Ook mij viel de hartjesstoom uit het locomotiefje op, lief.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke kaartjes op een heel leuk blog, ik ga je volgen! Zelf ben ik 6 jaar geleden begonnen met de meer vollere kaarten maar vond dat niet leuk meer en inmiddels helemaal op een andere tour met een nieuw blog.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En wat voor een serie; wow! Ik ben ook een enorme van van Echo Park; ik heb van bundle of joy de jongens variant. En jouw kaarten zijn echt gaaf. Ik vind ze allemaal even mooi. Heel herkenbaar; ik ben ook gauw een uur met een kaart bezig. Nou ben ik nogal van de CAS maar ik kan eindeloos schuiven met papier en embellishments :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk reeks, ik heb het altijd moeilijk met laagjes maar jou gaat het goed af!
  Ik ben ook heel lang bezig met het maken van een kaart ook al is het uiteindelijk weer heel erg Cas.
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke papiertjes zijn dit! Daar kun je zeker wel een leuke serie mee maken!! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen