dinsdag 29 december 2015

2016 (2)

Inmiddels geniet ik al weer bijna anderhalve week van mijn vakantie. Heerlijk om tijd te hebben voor dingen waar je anders niet aan toe komt. Heerlijk om langer in je bed te blijven liggen als je dat wilt. Heerlijk om samen boodschappen te doen. Heerlijk om bij te kletsen met familie en vrienden. Heerlijk om Kerst te kunnen vieren. En zo hoop ik nog eventjes door te kunnen gaan met genieten. 

Overigens breng ik niet veel tijd door achter mijn knutselbureau, maar zelfs dat vind ik niet erg. Dat komt wel weer als de dagen het normale ritme aannemen. Voor de vakantie was het erg druk op mijn werk. (Het is nog mijn stage maar het voelt als werk ;)) Voor mijn collega was het uiteraard ook druk en voor haar was het een pittig jaar. Daarom wilde ik haar graag een kaartje geven om haar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. Het is weer een schudkaart geworden. Dit keer met bomen en sneeuw en met de kleuren groen en blauw. Ze was er erg blij mee!
Voor jullie wens ik ook het allerbeste toe in het nieuwe jaar. Hopelijk is het een jaar in goede gezondheid en met lieve mensen om je heen. Een positief jaar met veel mooie momenten en natuurlijk heel veel creativiteit!

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie schudkaart, leuk die uitgestanste cijfers. En heel mooi dat groen met blauw. Ook voor jou een fijne jaarwisseling en een heel goed, gezond en creatief jaar.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergoedgelukt dit kaartje! Mooi! Ik wens jou ook een heel gezond, creatief en gezegend 2016 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje is dit!
  Hele fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2016! Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige shaker kaart; prachtig! Ik wens jou ook een gelukkig en gezond 2016 toe. Met veel mooie momenten en creativiteit. Dat worden ook in 2016 vast en zeker weer mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart! Mooie kleuren en zo leuk met het schudgedeelte achter de cijfers. Een fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2016! Bedankt voor je reacties ook! Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen