woensdag 27 januari 2016

Bloemenkrans

Weer een nieuwe volger erbij, leuk Danielle! Grappig dat we allebei met glanskarton een kaart hebben gemaakt voor liftchallenge. 

Morgen is mijn moeder jarig! De postbode heeft goed doorgelopen want de kaart is al bezorgd. Afgelopen zomer heb ik deze bloemenkrans ingekleurd met stiften. Door verschillende tinten per bloem of blaadje te gebruiken, krijg je wat meer diepte. Nu heb ik de krans op rood glanskarton geplakt (jaja, het ligt nog op mijn bureau) om het vervolgens verhoogd op een kaart te plakken. Meer heeft het niet nodig dacht ik zo. De kaart was trouwens te groot voor een envelop, daarom heb ik het ingepakt in cadeaupapier. Zo ligt er een klein cadeautje in de brievenbus. In het weekend gaan we gezellig haar verjaardag samen vieren!
  

6 opmerkingen:

 1. Wow, deze is prachtig!!!!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je jarige moeder! Wat een verwennerij, zo'n geweldige kaart met bloemen! Super! Veel plezier in het weekend met het vieren van haar verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je moeder en wat heb je een mooie kaart voor haar gemaakt. Wat een kleurwerk.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! En gefeliciteerd met je mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je moeder! Deze kaart krijgt vast een ereplekje! Heel mooie gekleurd en daar was je vast niet zomaar mee klaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie kaart, prachtig je kleurwerk!! Inderdaad een goed idee om een kaart in inpakpapier te versturen... Moet vaak last-minute nog een envelop in elkaar knutselen :-)

  BeantwoordenVerwijderen