dinsdag 23 augustus 2016

Met vlag

En zo zijn we alweer anderhalve week verder. Vandaag heb ik mijn stage officieel afgesloten met een zogenaamde proeve van bekwaamheid. Dus ik ben druk geweest met het voorbereiden hiervan, allerlei formulieren enz. Volgende week heb ik een eindgesprek met school en stage en daarna hoop ik te horen of ik ben geslaagd. 

Dit kaartje was voor de verjaardag van mijn zwager. Hij was op vakantie tijdens zijn verjaardag, daarom heeft hij het kaartje van te voren al gekregen. En volgende week hopen we het nog te vieren. Zo geniet je nog eens lang van je verjaardag!

De kraft kaart heb ik bestempeld met VersaMark (kleurloze inkt). Ook de woorden 'happy birthday' en 'to you' (wat bijna niet te zien is) heb ik gestempeld. De vlaggetjes zijn stickers van BasicGrey. Ik heb ze aan een katoenen draad bevestigd, wat ik aan de uiteinden heb verstevigd door het met lijm tussen je duim en wijsvinger door te laten gaan.  4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke achtergrond. Zo'n leuk contrast met de vrolijke vlaggetjes! Echt mooi gedaan! Nog een weekje afwachten voor jou, spannend....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannende week voor je! Vlaggenlijntjes blijven leuk op kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om bij de eindstreep te zijn! Succes met afwachten ;). Leuk kaartje voor een man!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! leuk voor een man.
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen