donderdag 26 januari 2017

Vier op een rij

Zo af en toe krijg ik het verzoek om een aantal kaarten te maken. Dit keer wilde mijn zus wat verjaardagskaarten bestemd voor vrouwen. Altijd leuk om te doen! Ik heb bewust kaarten gemaakt met verschillende stijlen zodat er altijd wel een geschikte kaart tussen zit om te versturen.

Begin van dit jaar heb ik een mooi bedrag over kunnen maken naar TWR. Dit bedrag heb ik vorig jaar bij elkaar gespaard door het verkopen van mijn kaarten. Nu moet ik nog bedenken welk goed doel dit jaar de opbrengst krijgt. Iemand een idee?
 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alle 4 even mooi. Heel verschillend qua ontwerp maar allemaal even prachtig uitgevoerd. De ballon kaart vind ik persoonlijk de mooiste. Less is more zal ik maar zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten, knap om ze allemaal zo verschillend te maken. Super dat je de opbrengst van je verkochte kaartjes doneert aan het goede doel.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel verschillend allemaal inderdaad, dat is handig. De eerste is mijn favoriet. Mooie kleur en ik vind de opzet van de kaart zo leuk.

  Ik vind zelf dat CliniClowns een prachtig goed doel. Zij doen zulk bijzonder, mooi en dankbaar werk voor zieke kinderen en kinderen met een beperking. Ik heb er door mijn werk mee te maken (kinderdagcentrum voor kinderen met een lichamelijke/verstandelijke beperking), ze komen eens per jaar bij elke groep bij ons op bezoek voor een mini show en we mogen met heel de locatie naar de jaarlijkse show in de circus tent. Zonder kosten. Een onvergetelijke dag!

  BeantwoordenVerwijderen