maandag 4 maart 2013

Labels

Labels of etiketten hebben niet mijn voorkeur als ze fictief worden gebruikt. Er wordt in deze tijd volop mee gestrooid, of kan ik beter zeggen, geplakt. Het heeft er misschien mee te maken dat het duidelijker voor ons wordt over hoe iemand is of zich gedraagt. Maar mensen zijn nu eenmaal ingewikkeld.

Daarom gebruik ik labels graag waar ze voor bedoeld zijn. Om te omschrijven wat de inhoud is van bijvoorbeeld een map of om spullen georganiseerd te houden. Zo had ik dringend wat afvalbakken nodig. Een aantal leuke glazen potten uit de kast gepakt en labels gemaakt. Eén pot is bestemd voor resten papier en de andere voor overige rommeltjes. 
De derde pot komt in mijn vensterbank. Het was vandaag zo lekker weer dat ik spontaan zin kreeg in de lente. Het is nog niet zo ver, maar we komen alvast in de stemming met dit label. De letters heb ik met embossingpoeder gemaakt (herfst, winter en zomer met clear embossingpoeder en lente met zilver embossingpoeder). 

De lente spring(t) er echt uit! 2 opmerkingen:

  1. Mooi! Heb je de tekst met embossingpoeder erop gekregen? Het lijkt wel of het er een beetje opligt, als je begrijpt wat ik bedoel...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje! Je stempelt de letters met VersaMark inkt. Dat is kleurloze inkt wat ook plakt. Daar strooi je poeder overheen en dat smelt je vervolgens. Het resultaat is dan inderdaad dat het op je kaart ligt.

    BeantwoordenVerwijderen