vrijdag 29 maart 2013

Voorjaar

De nieuwe uitdaging van Su-per challenges is: voorjaar. Ondanks dat vandaag weer wat sneeuwvlokken uit de lucht zijn komen dwarrelen, voelt het al steeds meer als voorjaar. Je hoort de duiven gezellig koeren en de planten lopen uit. En vanmiddag op de bank dacht ik: wat hoor ik voor een piep? Blijkt het een vogeltje te zijn! Dus met de challenge moet het wel goed komen, dacht ik. 

Het is een kaartje geworden met vrolijke voorjaarskleuren. En op het strikje ben ik helemaal trots; die is nog nooit zo goed gelukt! Andere creatievelingen zullen vast herkennen dat het af en toe knap lastig is om een mooie strik te strikken. Toch heb ik nog zitten twijfelen of ik met dit kaartje mee zou doen aan de challenge. Ik heb namelijk ook nog een ander idee in mijn hoofd, geïnspireerd door de vlinders eerder deze week. Maar waarschijnlijk heb ik niet voldoende tijd om nog een kaartje te maken. We gaan namelijk ook nog een paar dagen naar Zeeland toe. Gezellig met familie. Dus ergens volgende week hoop ik dat kaartje alsnog te maken en combineer ik het direct met een geboortekaartje. Nu maar hopen dat ik daar geen spijt van krijg.

Iedereen goede paasdagen toegewenst!
4 opmerkingen:

 1. Leuk! Lekker frisse kleurtjes! Fijne Paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart met vrolijke voorjaars kleurtjes. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenge. Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een vrolijk voorjaarskaartje!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per challenges! Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem helemaal leuk deze kaart. lekker voorjaar. Tja, strikjes, ze willen bij mij ook niet erg. Maar deze is goed gelukt. Terecht dat je daar trots op bent. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen