maandag 22 april 2013

Boy

Het is weer eens tijd voor een kaartje! De afgelopen week is het iets rustiger geweest op mijn blog, dit komt omdat ik een aantal kaarten aan het maken ben die nog een verassing moeten blijven voor de ontvanger. 

Het is ook weer tijd voor een nieuwe uitdaging op SU-per challenges. Dit keer nummer #5: een schets. Heerlijk om zo een kaart te kunnen maken. Je bent op deze manier niet heel lang aan het puzzelen hoe de kaart er uit moet komen te zien. En dat puzzelen kan bij mij nog wel eens lang duren. De schets heb ik wel iets vrijer vertaald naar mijn kaart. Dit komt omdat de letters BOY nogal groot zijn en daardoor het niet mooi was om het strookje papier in het midden te doen. Al met al weer een geslaagd geboortekaartje.

Nu snel aan de slag met de verjaardagskaarten! 

6 opmerkingen:

 1. Leuk die grote letters! Is dat een pons of koop je die zo? Handig zo om een schets te maken, is misschien ook een tip voor mij. :) Lief en ook stoer babykaartje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart! Bedankt weer voor het meedoen met de SU-perchallenge. Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart. Bedankt voor het meedoen aan d SU-per challenge!
  Groetjes Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow, wat een leuke kaart met die grote letters. Ik vind hem prachtig. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen