woensdag 17 april 2013

Gekregen

Zo af en toe krijg ik van bekenden wel eens wat toegestopt. Zeker nu ze weten dat ik graag kaarten maak en bijna van alles wat er aangeboden wordt nog wat kan maken of gebruiken. 

Zo kreeg ik laatst van mijn zus 100 filterrondjes van een bekend koffiemerk. Je kunt het wel antiek noemen want ze zijn al behoorlijk oud, waarschijnlijk nog van onze oudtante geweest. Op de verpakking staat zelfs nog de gulden prijs. Maar wat kun je nu met filterrondjes? De textuur van de rondjes beviel me meteen al en ik heb eventjes zitten denken wat ik daar van kon maken. Omdat het al een ronde vorm heeft kwam ik al snel op bloemen uit. Eerst een beetje vouwen en proberen en uiteindelijk is dit het resultaat geworden. Ze zijn van zichzelf crème kleurig, het bovenste gedeelte van het blaadje heb ik met inkt en een sponsje roze gekleurd. 

Ook het grijze strookje papier heb ik van dezelfde zus gekregen. Het lintje, de knoop en de kaart weer van een andere zus. Heel erg leuk dat ik dat allemaal krijg want zo kan ik nog meer leuke kaarten maken! En wat ik er ook leuk aan vindt is dat je creativiteit aardig gestimuleerd wordt om met materialen te werken die niet voor de hand liggen.

Het is een beterschap kaart geworden omdat ik die nog niet heb. Gelukkig is er niemand ziek in mijn omgeving maar je wordt vast snel beter als je zo een vrolijk kaartje ontvangt. 
4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart is dat geworden.
  Nou je hebt de smaak goed te pakken.

  groet HA mama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschappen worden dus vaker gemist ;) Vind die grote bloem weer eens wat anders, leuke kaart geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Creatief bezig geweest, echt heel erg leuk! Wat je al niet kan met spullen uit een heel oude doos :)
  Mathilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig ! Altijd tof zoiets ! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen