woensdag 2 oktober 2013

Uitdaging #15 SU-per challenges

Vandaag heb ik weer tijd gehad om een kaartje te maken. Afgelopen weekend is het er toch niet meer van gekomen. En misschien ga ik vanmiddag nog wel een kaartje maken. Maar eerst ga ik deze posten want ik ben al aardig laat, vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen.

De uitdaging bij SU-per challenges is deze keer weer een sketch. Ik heb wel eventjes zitten freubelen voordat ik tot dit resultaat ben gekomen en ik weet nog steeds niet of ik er tevreden mee ben. Met de vorm had ik geen moeite, meer met welk design papier ik ging gebruiken. Dus ik heb verschillende papiertjes uitgesneden maar uiteindelijk toch de eerste gebruikt. Ik heb voor het eerst gebruikt gemaakt van stempelset 'a bunch' van Penny Black. Echt een leuk set en ik hoop het uiteraard nog vaker te gebruiken. De kaart heb ik verder afgewerkt met distress inkt, wat washi-tape, een labeltje en een strikje. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!
 

3 opmerkingen:

 1. Mooi! Heb je de vaas ook met distressinks gekleurd? Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De vaas met de tulp heb ik ingekleurd met aquarelpotloden.

   Verwijderen
 2. Goed gelukt hoor, is geen gemakkelijke sketch. Leuk zoals je de sketch gedraaid hebt ... komt hij heel anders over. De stempel heb je ook mooi ingekleurd. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen