maandag 5 mei 2014

CFC challenge #43

Van harte welkom op mijn blog, Mariken en Hilde! Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden. En alle andere bezoekers natuurlijk ook.

Bij het maken van dit kaartje heb ik het mezelf weer eens flink lastig gemaakt. Het mooie design papier heb ik van mijn zus gekregen en dat wilde ik verwerken in een verjaardagskaart voor haar. Het past goed bij de huidige uitdaging van Crazy for Cas

Deze keer hebben ze een inspiratieplaatje met zwart/wit, strepen en stippen en vrolijke kleurtjes. De blauwgroene stipjes staan al op het papier en daar wilde ik graag nog wat extra kleur aan toevoegen. Nu kwam ik op het idee om zelf een confetti stempeltje te maken. Met een gaatjestang een rondje uit het rubber gehaald en het was precies de juiste grootte. Met de kleuren roze en geel heb ik het papier verder gevuld. 
Verder heb ik de kaart nog afgewerkt met zilveren strepen (in plaats van zwart) en een mooie bloem er op. Want die kan niet ontbreken voor mijn zus. En toen moest de kaart nog in een envelop. Helemaal niet nagedacht bij het maken van de bloem dat dit wel eens lastig werd om te versturen. Dit heb ik opgelost met bubbeltjesplastic en hopelijk is de kaart heel aangekomen. Al met al een heel leuk project. Want wie wordt er nu niet vrolijk van een kaartje met confetti?6 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje! Mooi dessinpapier, grijze strepen en de bloem maken het kaartje super en helemaal áf! Leuk dat je mijn blog volgt,
  Liefs, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word er vrolijk van! Wat luk at je zelf je stempel hebt gemaakt, en de bloem is prachtig!
  Dankjewel voor het meedoen met CfC!
  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel erg gaaf en vrolijk kaartje hoor. Leuk dat je meedoet bij crazy for CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, super. Hier hou ik van. Zo'n stempeltje ga ik ook maken. Dank je wel voor de tip. Lieve groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen