vrijdag 23 mei 2014

Uitdaging #42 SU-per challenges

Zo, eindelijk heb ik weer eens tijd gehad om een kaart te maken voor de uitdaging bij SU-per challenges. Vier uitdagingen heb ik aan mijn neus voorbij moeten laten gaan, maar nu ben ik er weer bij. Heerlijk met het dakraam wijd open, windje op mijn gezicht en de vogeltjes die fluiten was het niet moeilijk om een kaart te maken. Zelfs niet met de uitdaging waar ik normaal wel moeite mee heb: mannenkaarten. Ik vind het altijd heel knap om te zien hoe anderen de een na de andere mooie mannenkaart kan maken. 
Zelf heb ik gekozen voor de kleuren zwart, geel, wit en grijs. De stempel, het lettertjespapier en de pijltjes zijn van SU. De stempel blijft toch wel mijn favoriet!
6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige mannen kaart!
  Wij blijven het lastig vinden.. Maar het gaat jou erg goed af zeg!

  Een fijn weekend
  en lieve groetjes van ons 2'tjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Inderdaad een leuke stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je weer meedoet met de SU-per challenge. Mannenkaarten zijn inderdaad lastig. Maar je hebt deze uitdaging mooi uitgewerkt met een leuke kaart. Groeten, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi stoere kaart heb je gemaakt. Het is heel herkenbaar en voor veel mensen lastig, een mannenkaart maken, maar het is je super gelukt. Fijne zondag, groetjes, ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat je weer meedoet, je maakt zulke mooie kaarten. Ook dit is weer een erg geslaagd exemplaar met een prachtige kleurcombinatie. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen