dinsdag 11 november 2014

Hoera 1 jaar (2)

Vandaag is er een andere kleine dreumes jarig: het dochtertje van mijn vriendin. Zoals gezegd was ik van plan om nog een schudkaart te maken en dan een iets andere versie. Uiteindelijk is het dezelfde lay-out geworden maar wel iets ingewikkelder en bij deze kaart kun je door de voorkant heen kijken. Het leuke design papier is van Paper Mania. Daar heb ik heel wat rondjes van uitgesneden en opgeplakt. En ik kwam op het lumineuze idee (vond ik zelf :)) om de kaart te vullen met zilveren balletjes die je ook kunt gebruiken voor het versieren van cupcakes. Dat past helemaal bij het vieren van je eerste verjaardag. Op naar je volgende verjaardag!


6 opmerkingen:

 1. Wat een super idee die zilveren balletjes. Het is een prachtkaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is heel leuk geworden! Idee van de balletjes is top! Ik heb hier ook nog wat liggen (over de datum), dus ideaal voor schudkaart. Lekker vrolijk papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeg me al af hoe je aan die balletjes kwam, zeker geniaal! :) Vind de kaart helemaal geweldig. Ennehm, ze mag er naar kijken maar niet mee rammelen hoor, daar istie veel te mooi voor!! Dankjewel voor deze mooie kaart. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat knap, die doorkijk-schudkaart! Het is echt een schitterende kaart met het vrolijke papier en die balletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O Wauw! wat een mooie en vrolijke kaart! Super leuk gedaan, ook de kaart hieronder, leuk bedacht ook met de cupcake balletjes, nu maar hopen dat de kleine dreumes de kaart niet sloopt om de balletjes op te eten, haha! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen