vrijdag 7 november 2014

Hoera 1 jaar

Afgelopen week was mijn oppaskindje jarig, hij is 1 jaar geworden! Normaal zeggen moeders altijd: wat gaat het snel en dat zeg ik nu ook :). Eerst nog aan de fles, nu aan de boterham. Eerst wat meer luiers, nu wat minder. Eerst bleef alles netjes op zijn plek staan of liggen, nu is het één grote ontdekkingstocht. Heel erg leuk om dat mee te mogen maken! En bij een eerste verjaardag hoort ook een kaart. Speciaal voor hem heb ik een schudkaart gemaakt, zo kan hij er lekker mee rammelen en heeft hij er nog wat aan. Het is nog een vrij simpele versie van een schudkaart, binnenkort hoop ik een andere versie te maken. Het is erg leuk om te doen! Hebben jullie nog tips voor schudmateriaal?5 opmerkingen:

 1. Mooie schudkaart, beetje stoer ook! Het papier is ook erg leuk!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zij ze hè, die schudkaarten! Alternatieven voor vulling: ik heb al eens roze/blauwe muisjes gezien bij een geboortekaarten. Je zou natuurlijk ook rijst voor een bruidspaar kunnen doen. Of gewoon confetti (zelfgemaakt met een perforator). Heb jij ook dat de vulling blijft plakken aan de randjes van de foam tape? Fijn weekend?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de ? moet natuurlijk een ! zijn....

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tips! En bij mij blijft de vulling inderdaad ook plakken aan het foam tape. Een oplossing hiervoor kan zijn om van karton meerdere laagjes van de vorm op elkaar te plakken. Jij ook fijn weekend! Hihi, het is altijd maar afwachten of het een fijn weekend wordt :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk kaartje!! Helemaal leuk voor zo'n kleine dreumes.

  BeantwoordenVerwijderen