donderdag 26 maart 2015

Our life in photos.1

Allereerst een hartelijk welkom voor Annigide. Leuk dat je mijn blog volgt!

Al een aantal keer liet ik hier weten dat ik begonnen ben met Project Life. Voor mij is het een nieuwe en vooral leuke manier van foto's verwerken. De vakantiefoto's belanden altijd in een (digitaal) album en de foto's van vroeger zijn netjes ingeplakt. Nu gaan we regelmatig weekendjes weg of een nachtje logeren in een mooi hotel en al deze leuke momenten wil ik verzamelen in mijn Project Life album. Ik ben nog maar een beginner en net als op mijn kaartjes wordt er veel geschoven, toegevoegd en weer verwijderd. Het handige van de insteekhoesjes is dat je eindeloos kan blijven schuiven. Zo heb ik na het maken van de foto's de laatste pagina nog aanpast ;). Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!


7 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee om je uitjes zo vast te leggen. Ik denk dat bij veel mensen de digitale foto's blijven liggen, nou ja op de computer staan. Hele handige mappen heb je om dit te doen.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi joh, om je uitjes zo vast te leggen! Anders vergeet je het zo snel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Marion, wat een mooi album is dit al aan het worden! Ziet er echt super gaaf uit! Inderdaad, we maken tegenwoordig heel veel foto's maar doen er veel te weinig mee! Dit is echt een mooi aandenken aan al die mooie momenten in het leven! Veel plezier met verder samenstellen! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een vraagje...
  Waar heeft u die camera(stempel?) vandaan? Die is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Emmalie! De camera hoort bij het album en is geen losse stempel. Het is een album van We R Memory Keepers - Theresa Collins - Made Easy Snapshots. Leuk is'tie hè!

   Verwijderen
  2. Ooow, haha! Ik zie het nu pas

   Verwijderen