vrijdag 12 juni 2015

Hoera voor Yaron

Het blog van Sandra volg ik al eventjes en daar valt me elke keer op dat ze mooie en strakke kaartjes maakt met stempels die daar minder geschikt voor lijken te zijn. Dat zijn stempels waar ik niet meteen voor zou kiezen omdat ik denk dat ze niet in mijn stijl passen, maar bij haar vind ik het verrassend mooi. Door haar ben ik geïnspireerd om dat wel een keer te doen. Op internet heb ik een lief stempeltje van Penny Black gekocht (bucket of joy) om het eens te proberen. En dit is het resultaat geworden. De stempelafdruk heb ik ingekleurd met aquarelpotloden. Nog een rondje, een zelfgemaakt label met de naam er op en een strikje en klaar is de kaart. Zelf vind ik het geslaagd, wat vinden jullie er van? Is mijn stijl nog herkenbaar?

Maar genoeg over het kaartje, er is namelijk een lief jongetje geboren: Yaron! Helaas kon ik gisteren niet mee met mijn vriendinnen om op kraamvisite te gaan maar ik hoop hem nog een andere keer te komen bewonderen. Het kaartje ging me vast vooruit. 
5 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaartje heel mooi, schattig stempeltje, en niet teveel er omheen. Ik hou hiervan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima gelukt! Erg leuk en jouw stijl is zeker nog te herkennen. En er is natuurlijk niets mis mee om af en toe even een andere style te 'lenen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaart geworden, en zeker nog in jou stijl maar zoals Gerdine hierboven ook schrijft, soms is iets anders ook leuk.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker is je stijl er nog in te herkennen, je hebt weer een pareltje gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje. Je herkent de stijl van Sandra, maar het is niet gekopieerd. Jouw eigen handtekening staat er absoluut op!

  BeantwoordenVerwijderen