donderdag 9 juli 2015

Cadeaukaart

Vandaag laat ik jullie iets zien wat al veel eerder bij mijn zus moest zijn, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Net als in dit bericht maakte ik een cadeaukaart. Dit keer heb ik er geld ingedaan in plaats van een cadeaupas. Het papier komt allemaal uit het Flow papierboek. Een geweldig boek voor papierliefhebbers, uiteraard in Flow stijl. 

Bij het maken van de foto's bleek achteraf het geheugenkaartje niet in de camera te zitten dus dat was zonder resultaat. Gelukkig heeft mijn zus wat foto's doorgestuurd. Dankjewel!

Twee weken terug (tijdens het familieweekend) had ik nog examens. Nu die achter de rug zijn kan ik heerlijk genieten van mijn vakantie! Na de zomervakantie begin ik met mijn stage en hoef ik voorlopig geen examens meer te doen. Het is tot nu toe best druk geweest en door de warmte kwam er ook niet veel van mijn plannen maar daar hoop ik volgende week verder mee te gaan. Het maken van kaarten gaat ook nog niet zo hard maar ik ben wel bezig met een ander leuk project. Dus jullie zullen zeker van mij horen/zien de komende tijd! 
Voor iedereen die ook vakantie heeft: geniet ervan! En voor alle anderen, maak zoveel mogelijk tijd vrij om te knutselen :)

4 opmerkingen:

 1. Leuk idee!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk model! Je kunt je heerlijk uitleven met zo'n Flow boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze blijven leuk, die cadeaukaarten! Heel fijne zomertijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk cadeaukaartje!!! Inderdaad, typisch "Flow-papier" maar wat ziet dat er leuk uit! Geniet van je vakantie en alvast veel succes met je stage!

  BeantwoordenVerwijderen