woensdag 2 september 2015

Washi-challenge

Vandaag laat ik jullie twee heel verschillende kaartjes zien. Miranda van Miranda's Creaties daagt ons uit om de washi rolletjes uit de kast te pakken en te verwerken op een kaart. Bij het zien van de vele voorbeelden die ze maakt ontstond er langzaam een idee hoe ik het op mijn manier wilde verwerken. Ik heb bewust de kaartjes een hele andere en eigen stijl gegeven. De een wat meer strak met neonkleuren, de ander wat meer retro met zachtere kleuren. Bij de laatste heb ik het washi-tape op designpapier geplakt. Net weer even anders! 


Ik raad je aan om een kijkje te nemen op Miranda's blog. Ze is ontzettend creatief, en niet alleen op het gebied van washi-tape!

7 opmerkingen:

 1. Fleurig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beiden zijn mooi maar de eerste vind ik tóp. Prachtig in die felle neon kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het al helemaal leuk dat je je washitape tevoorschijn hebt getoverd, maar ik krijg ook gelijk allemaal mooie complimenten van je. Voor allebei: ontzettend bedankt! Heel leuk dat je aan de slag bent gegaan met de tape en de inspiratie die je hebt verkregen op je eigen manier hebt verwerkt. Ze zijn allebei heel anders, dat vind ik zo leuk aan het plakspul, ik vind ze allebei erg leuk! Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn leuk! Vooral de eerst vind ik heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je eerste het mooiste ;-) ik ben een grote fan van CAS en jij het zo een leuke stijl. Ik ben je gelijk gaan volgen en kom zeker vaker kijken. Ik ga nog wat rondkijken naar al dat moois hier.
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee totaal verschillende stijlen maar ik vind ze allebei prachtig! Wat een gave neonkleurtjes heb je bij de eerste gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen