dinsdag 2 februari 2016

Feest

We zitten in de tijd van veel verjaardagen. Ik vind het wel gezellig. Alleen kom ik af en toe in tijdnood om alle kaarten te maken. Dit moet natuurlijk niet, maar dat wil ik graag. Je herkent het vast als kaartenmaker, dat je niet zonder of met een gekochte kaart aan kunt komen.

Dit kaartje maakte ik voor mijn nichtje. Het moest een fris en een beetje stoer kaartje worden. Dat past nou eenmaal bij haar. De achtergrond heb ik gestempeld. Verder een paar strookjes bewerkt met de distresser. Een tekst en een paar nietjes om het af te maken. 


Onderstaande kaart is voor mijn neefje. De vorige keer dat hij is komen logeren hebben we samen kaarten gemaakt. Dieren uitknippen en ze vervolgens een wiebeloogje geven is helemaal leuk. Zelf voegde ik later nog de groene ruit achtergrond toe. Een leuke herinnering aan de logeerpartij. Net echt toch?
Dan heb ik als laatste nog een leuke mededeling: ik heb gewonnen bij Lift Challenge met mijn spiegelkartonkaartje! Echt heel leuk!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie, originele kaarten! De eerste, tof en beetje stoer. En kaart 2, echt geinig, die kip of haan, met wiebelogen! Dat zal hij zich altijd herinneren, zo'n logeerpartij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke en vooral originele kaarten, vooral de 2de vind ik geweldig.
  Ook deze ga ik zeker eens proberen met mijn zoontje ;-)
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee mooie kaarten, de eerst is lekker fris in die kleurtjes. De tweede is geweldig met z'n wiebeloogje, gaat je neefje geweldig vinden.
  Gefeliciteerd met je gewonnen kaart bij de liftchallenge
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar, dat je soms ineens veel kaarten nodig hebt en ze toch echt zelf wilt maken..... Ze zijn super leuk geworden allebei! En jouw kaartje gewonnen bij de Liftchallenge, het was dan ook een heel mooi kaartje!!!

  BeantwoordenVerwijderen