maandag 13 juni 2016

Liftchallenge #105

Drie challenges van Liftchallenge heb ik aan mijn neus voorbij moeten laten gaan maar nu was ik weer in de gelegenheid om mee te doen. Maar het bleek nog niet zo makkelijk. De te liften kaart is echt prachtig! Maar op de een of andere manier wilde het bij mij niet direct lukken. Maar na een paar keer proberen is dit het resultaat geworden. De bovenste kaart wil ik mee laten doen met de challenge, de onderste twee zijn probeersels. 
  

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een zwarte sticker die je vervolgens in kunt kleuren. Ideaal omdat ik gebruik heb gemaakt van waterverf. Zo blijven de kleuren mooi bij elkaar in een vakje. De tekst 'congrats' is voor mij weer een nieuw stempeltje van SU. Het is gestempeld met grijze inkt bij gebrek aan zwarte inkt. Na het geven van een aantal cadeautjes aan mezelf heb ik de inkt maar op mijn verlanglijstje gezet :).
 

7 opmerkingen:

 1. Heel gaaf zo met die dikke zwarte lijnen! Het stempeltje past goed bij de vrolijke swirl aan de zijkant. Leuk! Heb ook al zitten stoeien voor de lift maar hier lukt het niet zo.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn alle drie mooi !
  De middelste vind ik wel heel mooi strak !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal heel mooi... De middelste is misschien wel mijn favoriet ;-)
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die probeersels ook prachtig; alle 3 goed gelukt! Met een lichte voorkeur voor nr 3 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent wel een beetje streng voor jezelf, want je probeersels zien er niet uit als probeersels hoor. Ook erg mooi!
  Je 1e kaart is gaaf, sprekend met het zwart. Leuk dat je er zo mee aan de slag bent gegaan, en dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf zijn ze alledrie, maar die tweede springt er echt uit voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen