woensdag 20 november 2013

Hoera voor Arnd

Welkom Inge en Eveline, leuk dat jullie me volgen.

Ja hoor, weer een baby bericht! Vorige week ben ik heerlijk druk geweest met kaartjes maken, cadeautjes kopen, natuurlijk nog hard werken aan de knuffel (zie vorig bericht) en op kraamvisite gaan. Er zijn minder leuke dingen om te doen dacht ik zo. Gelukkig is dit jongetje ook helemaal gezond en maakt de moeder het ook goed. Haar zie ik niet heel vaak maar het leuke er aan is dat we wel altijd contact blijven houden. En zeker met dit soort gebeurtenissen zoek je elkaar weer op. Het kaartje is uiteraard weer geïnspireerd op het geboorte kaartje. Helaas had ik niet meer voldoende letters om de naam er ook op te verwerken maar dan was het toch wat passen en meten geworden. Het folie bobbelt nog een beetje door het verhitten van de embossingpoeder. Na het drogen hiervan heb ik het tussen een stapel boeken gelegd en is het mooi plat geworden. 
Na al deze geboorteberichten verwacht ik dat het wel even wat rustiger wordt, het is weer hoog tijd voor wat kerstkaarten!
 

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk dit baby kaartje! lekker simpel daar houden wij ook van! (Als het voor een meisje was geweest en je had onze candy al binnen dan had je letters genoeg gehad hihi). Wij wachten nu vol smart op je kerstkaartjes!

    Lieve groetjes van ons 2'tjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk gedaan! Ja, dat opbollen van vellum herken ik helaas... Nog geen methode gevonden om het te voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen