dinsdag 26 november 2013

Uitslag deel 2

Vandaag een keer geen kaartje maar gewoon een vrolijk bericht. Ik heb namelijk mijn cijfers ontvangen van mijn eerste examens van mijn opleiding. Kennen jullie dit verhaal nog? 

Het kwam er op neer dat ik een ander examen had gemaakt dan waar ik voor kwam. En ik hoopte zo op mijn algemene kennis dat ik een voldoende zou halen, ook al was het enorm pittig. En ja hoor! Een zeven! Helemaal blij! En voor het andere examen heb ik een acht gehaald. 

De vreugde is deze week wel weer wat getemperd omdat ik nu nog een beetje gezeur heb over de examenkosten. De NHA had in de brief excuses aangeboden en gezegd dat ik het examen kosteloos over mag doen. Omdat ik een voldoende heb gehaald is dit niet nodig en het geldt niet voor het examen waar ik eigenlijk voor kwam. Voor het af te leggen examen beschik ik immers nu over de juiste informatie omdat ze de studiehandleiding hebben aangepast. Goh! Wie zou dat nou hebben doorgegeven! :) Maar goed, de eerste voldoendes zijn binnen. Op naar de volgende!

En waar ik ook helemaal blij van werd is de gewonnen candy van De Hobby Droom. Een envelop vol met leuke tape, plakletters en vilten bloemetjes. En een heel mooi zelfgemaakt kaartje. Bedankt dames!


  

  

2 opmerkingen:

  1. Wauw SUPER Marion!! Gefeliciteerd! die mooie cijfers kan je alvast in je zak steken :)
    & wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze candy! Erg leuk om te horen zeg! Wij zijn zo benieuwd wat je ermee gaat maken...Wij wachten vol verwachting hihih. Veel plezier!

    lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen