vrijdag 6 december 2013

Cadeaudoosjes

Terwijl de regen afgewisseld met hagel tegen de ruit klettert, kan ik mooi even een blog bericht plaatsen. 
Het is weer cadeautjestijd. Gisteren was het Sinterklaas en heb ik mijn lief verrast met wat lekkers. Wij doen zelf niet aan Sinterklaas maar ik vind het altijd leuk om mensen te verrassen. Hij kwam pas thuis met een oude brochure van een project en gooide die bij het oud papier. Ik heb het er even later weer uitgevist omdat ik daar een doosje van wilde maken. 
De inhoud is hoogstwaarschijnlijk op moment van schrijven allang verdwenen want het was bedoeld om op kantoor er lekker van te snoepen samen met collega's.
Mocht je het met dit weer wel zien zitten om even lekker te knutselen, de link heb ik onder de foto's gezet.
Zoals gezegd zou ik jullie ook nog laten zien wat ik heb gemaakt voor een verjaardag. Er is geld gevraagd en het is net wat leuker om het anders te verpakken. Ook hiervan heb ik de link onder de foto's gezet. Het handige van deze doosjes is dat je alleen papier nodig hebt.3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke verpakkingen zeg! Super gaaf :) morgen wij vragen naar het patroontje van de onderste doosjes?

  Wij wensen je een fijn weekend toe!
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Zo maak je heel makkelijk iets leuks om te geven! Onder de foto's staat een link van een filmpje waarin je ziet hoe het gemaakt wordt. Of bedoel je het papier?

   Verwijderen
 2. Leuk om de brochure hier voor te gebruiken zeg! En je onderste doosje is helemaal mijn ding, ik heb met de beschrijving uit het Hobbyzine denk hetzelfse doosje gemaakt maar dan in Sint en babyvariant. Zo makkelijk te maken, maar zo een leuk resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen