dinsdag 3 december 2013

Happy birthday

Vandaag is er een vriendin jarig en dat vraagt uiteraard weer om een kaartje. Gisteren had ik een dagje waar ik zo veel mogelijk probeerde om onder mijn verplichtingen uit te komen. Soms heb je dat! Je loopt gewoon voorbij de dingen die nog moeten gebeuren en de rest stel je gewoon uit. Dus ik nam uitgebreid de tijd om een kaartje te maken. En de ontvanger is er blij mee! Vrijdag gaan we op verjaardag en ik heb nog iets gemaakt om het cadeautje in te doen. Dat laat ik later aan jullie zien!
Dit kaartje is gelift van Keisha Campbell

4 opmerkingen:

 1. Hele leuke kaart, die strik is gaaf! Heel erg dolletjes :) Mag ik zeggen dat ik hopelijk ook blij gemaakt wordt als ik jarig ben..? Beetje verliefd op dit kaartje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk wordt jij ook blij gemaakt met weer een zelf gemaakte kaart! :) Maar tja, ik maak nooit twee dezelfde kaartjes... Laat je maar verrassen!

   Verwijderen
 2. Wauw Marion wat gaaaaaf! Prachtig deze pastel tinten. en wat komen die plaklettertjes ons toch bekend voor ;) hihi. Ook wilden wij nog vragen of jij ons zou willen verklappen waar je die prachtige grote letters vandaan hebt??

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De plaklettertjes zijn leuk hè! Ze zitten een beetje verscholen maar ze horen er wel echt bij. De grote letters komen bij de Kruidvat vandaan. Ze zaten in een box met drie verschillende kleuren plakletters. Maar ze zijn al wat ouder dus ik denk niet dat ze nog te verkrijgen zijn...

   Verwijderen