donderdag 15 januari 2015

Liftchallenge #78

Er staat weer een hele mooie kaart klaar om te liften bij Lift Challenge. Het was nog wel moeilijk om er een eigen versie van te maken maar leuk was het zeker. Het karton achter het dsp heb ik met aquarelverf bewerkt en ook het gedeelte onder de tekst. Op de originele kaart zitten best wat steentjes, knoopjes, washitape enzovoort maar daar werden mijn kaartjes niet mooier van. Ik heb veel verschoven, dingen toegevoegd en vooral weer dingen weggelaten. Daarom heb ik het gelaten zoals het nu is.


De liftkaart

5 opmerkingen:

 1. Soms is weglaten mooier hè?! Goed dat je daar gewoon voor gekozen hebt. Leuk om je papier met aquarelverf te bewerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op jouw versies is dat weglaten heel mooi juist, twee mooie liftkaarten!! heb ze alle twee goed bekeken, maar kan niet echt kiezen welke ik nou de leukste vind. Lichte voorkeur voor die met de versie witte Baby tekst, geloof ik. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor soms voegt het niet al die toeters en bellen, en dan moet je het ook lekker niet doen. Je hebt er een leuke eigen draai aan gegeven, leuk! Mooie kaarten, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie liftkaartjes hoor! Inderdaad best een lastig kaartje om te liften maar jouw uitwerkingen zijn super geslaagd, geloof dat ik een lichte voorkeur heb voor de bovenste... Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen