dinsdag 4 augustus 2015

65 - vogeltjes

Afgelopen zaterdag is mijn vader 65 jaar geworden. Het was een aardig feest met veel familie, lekkers en gezelligheid. Leuk om veel mensen te spreken. Het weer was goed dus we konden lekker in de tuin zitten. Voor zijn verjaardag heb ik een kaart gemaakt met aquarel, omdat hij misschien nog wel eens wil gaan verven. En dan bedoel ik iets anders dan kozijnen :). 
Als aardigheidje heb ik er een slinger van vogeltjes bijgegeven. Deze heb ik uit de Daphne's Diary. Alle vormpjes zijn uitgeknipt, gaatjes erin en aan een touwtje gehangen. 
 

5 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte met je vader! Je kaartje is mooi geworden zeg! Gaaf, die embossing in combinatie met de bluwe en groene tinten! En wat een leuk idee, die vogeltjesslinger!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk joh!!! Mooie kaart en je slinger is ook super. Nog gefeliciteerd met je vader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je vader! Je kaartje is prachtig en leuk met die vogeltjesslinger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kaartje, helemaal goed voor zo'n mooie leeftijd! En heel inspirerend voor een aankomend kunstenaar... De slinger is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je de afgelopen maand leuke kaartjes gemaakt. En wat ben je druk geweest met feestjes en helpen versieren maar het is je prima gelukt. Je liftchallenge kaart is prachtig.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen