vrijdag 21 augustus 2015

FMS #200

Bij Freshly Made Sketches is het alweer tijd voor nummer #200. Met de bovenste kaart doe ik hier graag aan mee. De achtergrond is met roze inkt en de blending tool mooi vervaagd van hard roze naar zacht roze. Dat heb ik ook gedaan met een blauwgroene inkt. Zowel uit het roze als het uit het blauwgroene papier drie keer het woord 'happy' gestanst en vervolgens passen de woorden precies in elkaar. De blauwgroene woorden heb ik juist van licht naar donker op (of eigenlijk in) het roze geplakt om meer contrast te krijgen. 
Met de resten van bovenstaande kaart is het mogelijk om precies dezelfde kaart te maken maar dan zijn de kleuren omgedraaid. Deze kaart voldoet niet helemaal aan de schets, dus ik doe alleen mee met de bovenste.
7 opmerkingen:

 1. Superleuk dat roze en blauw! Daar wordt een mens spontaan vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I LOVE the shading!! The light to dark in the pink and then the reverse with the "happy" die - it's a fabulous look. Thank you for joining us to celebrate 200 at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your soft colors and how you shaded them! Sweet card! So glad you joined us at Freshly Made Sketches to celebrate our 200th!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful! The ombre background is gorgeous and I love the repetition of the die-cut. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the colors on both! How lovely! Thanks for joining our celebration at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het effect van het blenden is prachtig! Je hebt er 2 hele leuke én mooie kaartjes mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen