donderdag 20 augustus 2015

Hoera een meisje

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een geboorte van een meisje. De inspiratie haalde ik bij Gerdine vandaan. Ze maakte mooie bloemenkransen en ik heb mijn eigen versie gemaakt met een bloemenpons van de Hema. Het was zeer therapeutisch om al de bloemetjes met een pincet op te pakken en vervolgens op te plakken ;). De tekst had ik graag met mijn nieuwe alfabetstempel van Lawn Fawn willen stempelen maar helaas zwerft die ergens door Nederland, want het pakketje is zoek geraakt. En het was nog wel een cadeautje. Erg jammer! Hebben jullie daar ervaring mee?
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een werk lijkt het me, maar het effect is schitterend, wat is het een mooi kaartje! Ik houd heel erg van het lieve effect, zo heerlijk meisjesachtig, mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gedaan en wat een gepriegel! Dat doe ik je niet na hoor. Leuk dat je mijn krans als inspiratie hebt gebruikt. Bij mij komen er nog wel meer krasnjes denk ik. Ze blijven leuk. Vervelemd dat het pakje kwijt is. Ik heb het gelukkig nog niet gehad. Hoop voor je dat net snel terecht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een schattige bloemetjes! Daar ben je ff zoet mee geweest, maar het resultaat is heel leuk. Balen dat je pakketje zoekgeraakt is :(. Gelukkig heb ik dat nog nooit gehad, maar het lijkt me heel vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel een klsuje maar dan heb je ook wat. En wat! Dit vind ik gaaf!

  Ik heb het nog niet gehad met pakjes ontvangen; wel ging het mis met zendingen naar het buitenland. Ik baal er nog van als ik er aan denk....

  BeantwoordenVerwijderen