maandag 24 juni 2013

Cirkels

De huidige uitdaging op Su-per challenges is deze keer: 'cirkels'. Een leuke opdracht waar je alle kanten mee op kan. Mijn vorige kaartje had al wat cirkels en vandaag ben ik bezig geweest met een andere kaart. Het papier wat ik heb gebruikt is van Echo Park. 

Zaterdag ben ik al flink verwend met cadeautjes voor mijn verjaardag. Mijn knutselmateriaal is aardig toegenomen met drie verschillende paperpads (onder andere het paperpad van Echo Park), twee stempelkussens, een losse stempel en zelfs een stempel met mijn naam er op. Heel erg leuk! En terwijl ik nog helemaal niet jarig ben. Ook nog een kookboekje met heerlijke recepten. Dit weekend kan ik mijn man zelfgemaakte bokkenpootjes voorschotelen. Heerlijk!
4 opmerkingen:

 1. Zooo, jij bent inderdaad in de watten gelegd, fijn zulke kado's! Zal het a.s. vrijdag allemaal in 't echie komen bewonderen. Heel misschien neem ik dan ook wat leuks mee :p Fijn oudjaar toegewenst voor vanavond nog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Dat zijn de betere cadeautjes! Erg leuk. En je kaartje is ook SU-pergoed gelukt! Dat touw eromheen is echt leuk bedacht. En je hebt ook een ronde hoekpons, geeft net dat beetje extra aan de kaart, vind je niet? Alvast een fijne verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan met al die rondjes! Bedankt voor het meedoen aan de SU-perchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk kaartje weer gemaakt!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen