zaterdag 15 juni 2013

Zomaar

Een paar weken geleden kreeg ik vanuit het niets een kaartje van iemand die ik niet ken. Ik ben er nog steeds niet achter van wie het is. Er staat wel een naam en adres op maar dan gaat er bij mij geen belletje rinkelen. Maar ik was wel van plan om een kaartje terug te sturen. Toch stiekem wel benieuwd! Dit kaartje heb ik daar voor gemaakt. Zomaar, een kaartje van mij. De bloemetjes en tekst heb ik met zilver embssingpoeder op het kaartje gemaakt en ingekleurd met aquarelpotloden. Door de opstaande randjes van het embossingpoeder kun je heel goed aquarellen omdat het niet uitloopt. Verder nog wat bloemetjes gestempeld met distress- en gewone inkt. Nu maar hopen dat ze blij is met het kaartje!


3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verhaal. Tof hoor dat je alsnog een kaartje terug stuurt. En nog een heel mooi kaartje ook! Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :) Ben bang dat ik er meer vanaf weet.. Maar dat vertel ik je later wel, je zult nog even moeten wachten, hihi.. Heel mooi kaartje geworden in ieder geval, ik denk wel dat de afzender blij is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd met je verjaardag, een fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen