dinsdag 11 juni 2013

Nieuw

Vandaag had ik weer tijd om een kaartje te maken. Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe stempelset eens uit te proberen. (Stampin Up! Summer afternoon) 

Dit kaartje heb ik bewust heel simpel gehouden omdat ik er nog veel meer mee hoop te maken en ik eventjes wilde kijken hoe de stempels uitkomen op een kaart. De fiets heb ik eerst met donkergrijze inkt gestempeld en daarna met aquarelpotloden ingekleurd. Vervolgens met een kwastje en wat water de kleuren uitgevaagd. Erg leuk om weer gebruik te maken van mijn aquarelpotloden. 

Het is misschien moeilijk om te zien maar bijna onderaan de kaart heb ik nog drie lijnen in het karton gemaakt om de leegte wat te breken. Je hebt daar een heel handig apparaat voor: een scoring board. Maar omdat die helaas niet in mijn bezit is heb ik er wat anders voor verzonnen. In mijn snijmachine zit een gleuf waar het mesje normaal door gaat. In plaats van het mesje over het karton heen te halen heb ik de stompe punt van mijn vulpotlood gebruikt om er een geultje in te drukken. Handig hè!

In de set zitten ook nog stempels van een schommel en een kruiwagen. Die zullen jullie binnenkort vast langs zien komen!

4 opmerkingen:

 1. Slim gedaan! Leuke stempel, zeg. Binnenkort op bezoek bij een SU demonstratrice. Heel benieuwd. Ik heb nog niets van SU, maar misschien binnenkort wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik denk dat jij de spullen en stijl van SU ook erg leuk vind, ben benieuwd!

   Verwijderen
 2. Hihi, leuk hoor! Ben blij dat je overweg kan met de stempels, erg leuk om te zien. Veel plezier er nog mee!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik serieus een super mooie kaart. Eenvoudig ... maar MOOI! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen